Två kvällar på mysiga Victoria!

Som musikant har man sina ”favoritställen” - och intima och skönt ombonande Victoria är definitivt ett av mina smultronställen. Det ska bli oerhört roligt och stimulerande att få komma tillbaka dit för två konserter i oktober. Första konserten den 9/10 har varit i princip slutsåld  sedan länge (3 lediga platser), och till min stora glädje blev det också ”läge” för en extrakonsert den 15/10. Så mycket bättre kan det inte bli (tycker vi i bandet). Jag lovar att det ska bli två avspända, svängiga och förhoppningsvis ”skrattfyllda” picknick-kvällar med massor av bra musik. Både på engelska, svenska och danska! Varmt välkommen! 

www.victoria.se

Just Victoria är en av Malmös (ja, kanske t.o.m södra Sveriges) allra mysigaste och mest ombonade lokaler att jobba i. De är en ren fröjd att stiga upp på scenen när man får möta en publik som den på Victoria. Förmodligen Sveriges bästa!

Våra två oktoberkvällar kommer att vara ”laddade” med massor av stämningsfull musik. Låtar som inbjuder till att både stampa med foten, klappa takten och (förhoppningsvis) också en och annan refräng att vilja sjunga med i.